0.00 0

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Ψιλή Ράχη

Η Ψιλή Ράχη, μια περιοχή με λοφώδες έδαφος, έχει αποκαλύψει αντικείμενα του Μυκηναϊκού Πολιτισμού μέσα από αρχαιολογικές ανασκαφές. Ο σχεδιασμός του δοχείου ελαιολάδου από την Ψιλή Ράχη επηρεάστηκε βαθιά από τη μυκηναϊκή τέχνη και τα χρυσά κοσμήματα που ανακαλύφθηκαν στην περιοχή, με αποτέλεσμα ένα φουτουριστικό σχήμα σταγονιδίων. Αυτό το σχέδιο όχι μόνο αντικατοπτρίζει το τοπίο και τη μυκηναϊκή τέχνη της περιοχής, αλλά αντιπροσωπεύει επίσης την πλούσια, πολύπλοκη γεύση του ελαιολάδου με μια γλυκιά επίγευση.

Πείρος

Το όνομα του ποταμού, που προέρχεται από τη λέξη «πείρω» που σημαίνει «διεισδύω», αντικατοπτρίζει τη διαδρομή του μέσα από τα βουνά της περιοχής. Ο σχεδιασμός του δοχείου ελαιολάδου από την περιοχή του Πείρου εμπνεύστηκε από αυτή την ιδέα και μοιάζει με κυλινδρικό τρυπάνι με στοιχεία όπως σκαλισμένα κλαδιά ελιάς και σχέδια που μοιάζουν με ποτάμι. Αυτό το σχέδιο συμβολίζει το ελαιόλαδο που παράγεται εκεί, γνωστό για την έντονη, πικάντικη επίγευση φρούτων ελιάς και τα αρώματα φρέσκων βοτάνων.

Καμενίτσα

Το τοπωνύμιο της περιοχής προέρχεται από τη λέξη «κάμινος». Η περιοχή πήρε το όνομά της από τους προμεσαιωνικούς πήλινους κλιβάνους που λειτουργούσαν εκεί για την επεξεργασία του πηλού και την παραγωγή αγγείων. Το σχήμα και η μορφή του αρχαιοελληνικού κωνικού αμφορέα, ερμηνευμένο τόσο σε δωρικό όσο και σε μοντέρνο στυλ, χρησίμευσε ως έμπνευση για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του κεραμικού δοχείου.
Αυτό το σχέδιο αντιπροσωπεύει τέλεια, τόσο ιστορικά όσο και γευστικά, την ισορροπημένη και «κοφτερή» αίσθηση αφήνοντας στο λαιμό το ελαιόλαδο που παράγεται στον συγκεκριμένο ελαιώνα.

Δαίδαλος: Περίπλοκα κατασκευασμένο

Ο Δαίδαλος θεωρείται ένας μυθικός ήρωας αθηναϊκής καταγωγής, στον οποίο αποδίδονται αδιακρίτως όλα τα αρχέγονα έργα της αρχιτεκτονικής και της γλυπτικής. Αρχιτέκτονας, γλύπτης, εφευρέτης μηχανών και πατέρας του Ίκαρου, ο Δαίδαλος αναφέρεται από τον Όμηρο ως ο δημιουργός του Λαβύρινθου στην Κρήτη, που στέγαζε τον Μινώταυρο. Η μυθική φιγούρα του Δαίδαλου χρησιμεύει ως συμβολική πηγή έμπνευσης για την παραγωγή εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ελαιολάδου, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένη διαχείριση από την καλλιέργεια έως την τυποποίηση.
Το ελαιόλαδο Δαίδαλος προέρχεται από ιδιόκτητους ελαιώνες ποικιλίας Κορωνέικης στην περιοχή Αχαΐας της Πελοποννήσου. Αυτοί οι ελαιώνες παράγουν υψηλής ποιότητας, φημισμένο ελαιόλαδο από ποικιλίες που καλλιεργούνται εδώ και αιώνες. Η κορωνέικη ποικιλία αναγνωρίζεται ως η καλύτερη στον κόσμο, γνωστή για την παραγωγή ανώτερου ελληνικού ελαιολάδου. Η φροντίδα των ελαιώνων ΔΕΔΑΛΟΥ είναι συνεχής και σχολαστική, με στόχο την παραγωγή καρπών άριστης ποιότητας, με μεθόδους ολοκληρωμένης διαχείρισης.
Είναι σημαντικό η συγκομιδή να γίνεται την κατάλληλη στιγμή της ωρίμανσης του καρπού. Μόνο τότε ο καρπός της ελιάς μπορεί να αποδώσει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μετά τη συγκομιδή, ο καρπός μεταφέρεται στο μύλο για επεξεργασία. Η εξαιρετική του ποιότητα βασίζεται στην οξύτητά του, που είναι γύρω στο 0,3, και οι χημικές αναλύσεις αποδεικνύουν ότι το ελαιόλαδο ΔΕΔΑΛΟΣ είναι ένα εξαιρετικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Βασικός στόχος είναι να παρέχεται στον καταναλωτή ένα φυσικό προϊόν χωρίς χημικές παρεμβάσεις. Η επεξεργασία γίνεται μόνο με φυσικά και μηχανικά μέσα σε χαμηλές θερμοκρασίες για να παραχθεί ένα προϊόν άριστο τόσο οργανοληπτικά όσο και φυσικοχημικά διατηρώντας όλα τα θρεπτικά στοιχεία και συστατικά του.

Oelia Terra

Μίγμα της Ahaenland σε συσκευασία λευκού σιδήρου με την επωνυμία Oelia Terra για το πιο συμβατό, ευρέως διαδεδομένο μείγμα υπηρεσιών φαγητού και αναψυχής
Βιώστε το Μεγαλείο της Φύσης με το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Επιλογής μας – Αγνότητα σε Κάθε Σταγόνα, Γευσιγνωσία με Παράδοση.
elΕλληνικά
Επιλέξτε το νόμισμά σας
Ευρώ