ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

Η Ahaean Land είναι μια «ιδέα» που έγινε πραγματικότητα. Οι δημιουργοί της, ο Κώστας και ο Θανάσης,  με κοινές καταβολές, με τα ίδια βιώματα, με αγάπη στην φύση, στην γη, δημιούργησαν την δική τους πρόταση στο ελαιόλαδο. 

Από παιδιά, έζησαν την διαδικασία της φροντίδας, της συλλογής,  και τελικά της παραγωγής ελαιολάδου. 

Ο ένας στην Αχαία και ο άλλος στην Αργολίδα.  Βρέθηκαν στην Αθήνα, ακολούθησαν τους δικούς τους διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους τους οποίους και συνεχίζουν.

Όμως, οι αναμνήσεις τους, οι εδαφικές εκτάσεις με ελαιόδενδρα και η διάθεσή τους να δημιουργήσουν ένα προϊόν που θα προσφέρει μέγιστη ευχαρίστηση σε όσους το δοκιμάσουν ήταν το κίνητρο για να γεννηθεί η Ahaean Land.  

Έτσι και έγινε. Με μεράκι, αγάπη και διάθεση δημιουργίας προχώρησαν σε μια νέα δραστηριότητα.

Οργάνωσαν την παραγωγή, συσκευασία και διάθεση του δικού τους ελαιολάδου με τις επωνυμίες Aheleon , Dedalos Oelia Terra και τα εντυπωσιακά ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν 

Και το πέτυχαν. Τα προϊόντα της εταιρείας έχουν  υψηλή ποιότητα, άριστες προδιαγραφές χαρακτηριστικών και συσκευασία ξεχωριστή.

Υψηλή αισθητική, ξεχωριστή γεύση και κορυφαία ποιότητα περιγράφουν περιεκτικά όσα τα ελαιόλαδα της Ahaean Land προσφέρουν.