0.00 0

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Γευσιγνωσία Ελαιόλαδων Ahaeanland

Πώς οι ειδικοί περιγράφουν τα ελαιόλαδα

Δύο εμπειρογνώμονες στην γευσιγνωσία ελαιολάδου ( Ελένη Κατσιρμά και Γιώργος Δεληγιάννης

και ένας ειδικός στη συμβουλευτική εξαγωγών για έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (Λένα Καρατσόλη) δοκίμασαν τα ελαιόλαδα της Αχαϊκής Γης και σημειώνουν:

Κομψό και ισορροπημένο, με πυκνότητα και χαρακτήρα, ειδικά τα χαρμάνια από τις ποικιλίες Μανάκι και Κορωνέικη . Στη δοκιμή τους, τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα έδειξαν μια αρμονία των ιδιοτήτων της φρουτώδους γεύσης, της πικρίας και της πικάντικης αίσθησης, σε συνδυασμό με την αγνότητα,   την ισορροπία και την χαμηλή οξύτητα. Τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα συνδυάζουν αρμονικά τα χαρακτηριστικά της περιοχής καταγωγής τους, είναι εκπρόσωποι της μεγάλης φήμης του ελληνικού ελαιολάδου και μας προσκαλούν να τα συστήσουμε στις πιο εκλεπτυσμένες & πρωτότυπες δημιουργίες της Ελληνικής και της διεθνούς κουζίνας.

Ελένη Κατσιρμά | Οινολόγος, Φοιτήτρια WSPC, μέλος της Πιστοποιημένης Ομάδας Γευσιγνωσίας 

σχετικά με την αξιολόγηση του παρθένου ελαιολάδου από την ΟΚΣ.

Λένα Καρατσόλη |Σύμβουλος Γεωργικών Εξαγωγών, Οινολόγος.

Γιώργος Δεληγιάννης | Γεωπόνος, Φοιτητής WSPC, μέλος της Πιστοποιημένης Ομάδας Γευσιγνωσίας 

σχετικά με την αξιολόγηση του παρθένου ελαιολάδου από την ΟΚΣ.

Βιώστε το Μεγαλείο της Φύσης με το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Επιλογής μας – Αγνότητα σε Κάθε Σταγόνα, Γευσιγνωσία με Παράδοση.
elΕλληνικά
Επιλέξτε το νόμισμά σας
Ευρώ