[row]

[col span__sm=”12″ align=”center”]

Στιγμιότυπα από διαδικασία γευσιγνωσίας των ελαιολάδων της Ahaean Land

[ux_image id=”830″ width=”38″ width__sm=”70″]

[ux_image id=”829″ width=”38″ width__sm=”70″]

[ux_image id=”828″ width=”38″ width__sm=”70″]

[/col]

[/row]
[row]

[col span__sm=”12″]

Πως περιγράφουν οι ειδικοί τα ελαιόλαδα
Δυο ειδικοί στη γευσιγνωσία ελαιόλαδου (η Ελένη Κατσιρμά και ο Γιώργος Δεληγιάννης
και μία ειδικός στη επικοινωνία του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου (η Λένα Καρατσόλη) δοκίμασαν τα ελαιόλαδα της AL και σημειώνουν:
 
Κομψά και ισορροπημένα, με πυκνότητα και χαρακτήρα, ιδιαίτερα χαρμάνια από τις ποικιλίες Μανάκι και Κορωνέικη 
ξεπηδούν από το portfolio της ΑL. Στην δοκιμή τους τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα ανέδειξαν αρμονικά 
τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του φρουτώδους, του πικρού και του πικάντικου, σε συνδυασμό με την καθαρότητα,  
την ισορροπία και την χαμηλή τους οξύτητα. Τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα δένουν αρμονικά τα χαρακτηριστικά των περιοχών 
από όπου προέρχονται, είναι αντιπροσωπευτικά της μεγάλης φήμης του ελληνικού ελαιόλαδου 
και μας προσκαλούν να τα εισάγουμε στις πιο φίνες και πρωτότυπες δημιουργίες της ελληνικής και της διεθνούς κουζίνας.
 
Ελένη Κατσιρμά | Οινολόγος, WSPC Diploma Student,  μέλος πιστοποιημένου πάνελ Γευσιγνωσίας 
για την αξιολόγηση του παρθένου Ελαιολάδου από το ΕΣΥΔ.
 
Λένα Καρατσόλη  | Σύμβουλος εξαγωγών αγροτικών προϊόντων, Οινολόγος.
 
Δεληγιάννης Γιώργος | Γεωπόνος, WSPC Diploma Student, μέλος πιστοποιημένου πάνελ Γευσιγνωσίας 
για την αξιολόγηση του παρθένου Ελαιολάδου από το ΕΣΥΔ.

[/col]

[/row]
[section bg=”837″ padding=”0px” height=”720px” height__sm=”265px”]

[/section]
[section bg=”842″ padding=”0px” height=”720px” height__sm=”265px”]

[/section]
[section bg=”848″ padding=”0px” height=”720px” height__sm=”265px”]

[/section]

Experience the Essence of Nature with Our Extra Virgin Olive Selection – Purity in Every Drop, Tradition in Every Taste.
Select your currency
Euro