Εντυπωσιακή παρουσία της Ahaean Land στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών ANUGA

Σημαντικό ενδιαφέρον έδειξαν οι εμπορικοί επισκέπτες της ANUGA για όλα τα προϊόντα που είχε εκθέσει στο περίπτερό της η εταιρεία Ahaean Land  από τις 7 έως και τις 11 Οκτωβρίου.
Τα στελέχη της εταιρείας ενημέρωσαν δεκάδες ενδιαφερόμενους για την παραγωγή, την ποιοτική παρακολούθηση και την συσκευασία των προϊόντων μέσα από αυστηρές διαδικασίες, δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες γι΄ αυτά και την δυναμική τους.
Στην έκθεση απολογιστικά, ετέθησαν οι βάσεις για το άνοιγμα που ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει η εταιρεία στην αγορά της Γερμανίας καθώς και την ενίσχυση της παρουσίας της σε άλλες χώρες της Ευρώπης σε μερικές από τις οποίες ήδη βρίσκεται σε επιλεγμένα καταστήματα.
Οι συζητήσεις που έγιναν ήταν όλες με θετικό πρόσημο για την συνέχεια. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας δέχονταν καθημερινά πολλά επαινετικά σχόλια καθώς οι συσκευασίες της Ahaean Land  καθώς και το περιεχόμενό τους  γοήτευσαν και κέρδισαν τους επισκέπτες της Anuga.
ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Ιδιαίτερο ενθουσιασμό έδειξαν όσοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το αρωματικό και γευστικό ελαιόλαδο, το ιδιαίτερο ελκυστικό μέλι καθώς και τις ελιές και την πάστα ελιάς. Όλα τα προϊόντα αφήνουν ένα μοναδικό γαστρονομικό αποτύπωμα. https://ahaeanland.gr/proionta/.  Ωστόσο και από άποψη αισθητικής ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η συσκευασία ελαιολάδου της κατηγορίας Aheleon.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 
Στο περίπτερό της η Ahaean Land είχε εκθέσει όλα της τα προϊόντα και συγκεκριμένα:
-Τα ελαιόλαδα blend κατηγορία Aheleon στην συσκευασία δώρου
– Τα μονοποικιλιακά Dedalus σε γυάλινη συσκευασία
-Τα  Oelia Terra σε λευκοσίδηρο.
– Τις σπέσιαλ Ελιές
-Την ευωδιαστή Πάστα Ελιάς
-Τα μέλια με το μοναδικό χρώμα και γεύση
-Τα μείγματα βοτάνων για χρήση στα φαγητά κυρίως τα ψητά.
Να αναφερθεί ότι όλα τα προϊόντα της Ahaean Land είναι σε ειδικές όμορφες συσκευασίες, με υψηλότατη ποιότητα και αισθητική που αποτελούν και γνώρισμα της εταιρείας.
Δίνεται μεγάλη σημασία σε υψηλής γευστικής επιλογής πρoτάσεις.
Αυτό αποτελεί την βάση ανάπτυξης της Ahaean land, δηλαδή η προώθηση premium προϊόντων. 

    Comments are closed

    Experience the Essence of Nature with Our Extra Virgin Olive Selection – Purity in Every Drop, Tradition in Every Taste.
    Select your currency
    Euro