Καλώς ήρθατε στην παραγωγή μας.

Τα ελαιόλαδα της Ahaean Land LTDείναι αυθεντικά .

Είναι απόσταγμα εμπειρίας, γνώσης,  ιδανικών συνθηκών καλλιέργειας των δένδρων μας, σε αρμονικές κλιματολογικές συνθήκες . Είναι η παράδοσή μας , είναι πολλά… Οι ελιές μας βρίσκονται στην Αχαϊα και στην Αργολίδα. Δυο περιοχές με περιβαλλοντικές συνθήκες που βοηθούν στο ποιοτικό αποτέλεσμα που επιδιώκουμε.

Περισσότερα από 8 χιλιάδες ελαιόδενδρα συντηρούνται, καλλιεργούνται, παρακολουθούνται και συντελούν στην δημιουργία του μοναδικού μας προϊόντος.

01

Δημιουργούμε αισθητική

Η κατηγορία Aheleon διαμορφώνει αισθητική με την συσκευασία του ενώ ανταποκρίνεται και σε κάθε γευστική απαίτηση. Είναι  αποτέλεσμα της προσπάθειας για ποιοτική παρουσία στην ελληνική και τις ξένες αγορές.

Με την συσκευασία της γίνεται  σημείο αναφοράς σε κάθε τραπέζι. Παρέχεται σε τρείς διαφορετικές προτάσεις : την Καμενίτσα, την Ψηλή Ράχη και τον Πείρρο  διεκδικώντας  θέση στην υψηλή αισθητική και  τον πρωτοποριακό σχεδιασμό.

Όμως τα ελαιόλαδα της Ahaean Land LTDυπάρχουν και στην πιο απλή συσκευασία στις κατηγορίες Dedalos & Oelia Terra όπου το περιεχόμενο τους δικαιώνει αυτούς που τα επιλέγουν.

Η εταιρεία μας η Ahaean Land LTDπου φέρει την ευθύνη για την παραγωγή, διάθεση, και διάδοση του προϊόντος μας.

02

Δύο ποικιλίες.

Τα ελαιόλαδά μας έχουν χαρακτηριστικά που γοητεύουν και μένουν αξέχαστα. Δημιουργούν θαυμαστές. Οι ποικιλίες κορωναίικο και μανάκι πρωταγωνιστούν σε συνδυασμό με τις κλιματολογικές συνθήκες των περιοχών που βρίσκονται τα ελαιόδενδρα δίνουν ένα ευγενές αποτέλεσμα που στην πρώτη κιόλα δοκιμή πείθει.  

Το λάδι μας, έχει μοναδική μυρωδιά και γεύση. Και όπως λένε οι ειδικοί είναι με σωστές αναλογίες φρουτώδες, πικάντικο και σε κάνει να νιώθεις όταν το γεύεσαι ότι είναι ελαιόλαδο ξεχωριστό. Ξυπνά την γεύση και δημιουργεί ανάμνηση. Σε φέρνει κοντά του και σε κερδίζει.

03

Αξέχαστη γεύση

Τα ελαιόλαδα της Ahaean Land LTD με την μοναδική του γεύση μπορούν να συμβάλλουν στις γαστρονομικές δημιουργίες κάνοντας το φαγητό πιο υγιεινό, πιο νόστιμο, πιο κοντινό στις παραδοσιακές γεύσεις. Είναι πλούσια σε όλα τα χρήσιμα, πολύτιμα και υγιεινά συστατικά που χρειάζονται